BRT HOMEODINAMIKAI ÉS WELLNESS KÉSZÜLÉKEK

 

Mi a homeodinamika: Az élő szervezetek változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képessége, amellyel önmaguk viszonylagos biológiai állandóságát biztosítják.

A szervezet anyagot, energiát és információt cserél belső és külső környezetével az önszabályozó működés fenntartásához.

A homeodinamika rendszerét elektromágneses hullámokon terjedő információk irányítják

Mint az a történettudományi háttérben leírtakból kitűnik, tudósok igazolták, hogy a homeosztázis rendszerét elektromágneses hullámokon terjedő információk irányítják. A szervezet külső és belső elektromágneses alapon áramló információs kapcsolódásait biokommunikációnak nevezzük.

Biokommunikációt zavaró tényezők

Ezeket a jeleket különböző belső és külső tényezők zavarhatják (mozgáshiány, rossz minőségű és nem megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel, stressz, elektroszmog, környezetszennyezés, gyengülő földi mágneses tér…)

Súlyos, többszöri vagy tartós káros hatások hátráltathatják a szervezet önszabályozó folyamatait

A szervezet kiváló önregeneráló képességgel rendelkezik, folyamatosan képes a különböző őt érő hatásokat korrigálni, még extrém esetekben is. Közérzet romlása akkor következhet be, ha túl sok vagy túl súlyos káros behatás éri hosszabb időn keresztül a szervezetet. Ez gátolhatja, vagy akár blokkolhatja a szervezet azon képességét, hogy az önregeneráló erőit megfelelően használja. Ezáltal biokommunikációs zavar következhet be.

Bioregulációs technológia (BRT)

A Kvantumfizika korában, tudományos kutatásokkal bizonyított, hogy az emberi szervezetet felépítő sejtek, szövetek, szervek működése, a folyamatok összehangolása, elektromágneses hullámokon terjedő  biokommunikáción alapul. Sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. A biokommunikációs folyamatokhoz szükséges elektromágneses hullámok frekvenciasávjainak erősítését nevezzük bioregulációnak.

A BRT a tudósok által eddig beazonosított – a homeodinamikára előnyösen ható – frekvenciatartományokban rendkívül gyenge intenzitású, pulzáló elektromágneses (PEMF)  és mechanikus hullámokat használ fel. Az erősítési folyamatnak köszönhetően helyreállhat a káros tényezők miatt megzavart biokommunikáció.

 

LENYO MOBILE LADYlenyolady3

 

A SZÉP, MÉG SZEBB LEGYEN! VISZLÁT NEHÉZ NAPOK!

 

A Lenyo Mobile Lady készüléket, nőknek fejlesztettük ki. Kis helyen is elfér, mindig kéznél lehet. 14, nyomógombbal elindítható programotcsomagot tartalmaz, melyek hossza 1 óra 15 perc és 6 óra 47 perc közé esik. Ezek programcsomag kombinációk, amiknek egy része a menstruációs ciklus élettani változásaihoz, más részük a szépséghez, jó közérzethez kapcsolódik. Beépített sugárzóval működik, de külső antenna csatlakoztatására is van lehetőség a hatásfok növelése, vagy kényelem fokozása érdekében. Nyaktáskát adunk hozzá ajándékba!

 

 

LENYO FRACTAL

 

ÁLTALÁNOS JÓ KÖZÉRZET!

 

A Lenyo Fractal 32 (10-20 perces) programcsomagja lefedi a legáltalánosabb és leggyakoribb közérzetromlást előidéző problémákat. A készülék programcsomagjait alkalmazhatja egészséges állapotban, vagy egészségügyi problémák, balesetek, sérülések esetén, műtétek előtt és után, amikor fokozott szükség van a szervezet harmonikus működésére. A programcsomagok és a jelek intenzitása is könnyedén kiválaszthatók a készülék előlapján lévő nyomógombok segítségével. Egyszerre két antennával való használat is lehetséges. Ezzel egyrészt egy felhasználónál intenzívebb hatás érhető el, másrészt egyszerre ketten is használhatják azonos programcsomag futtatására. Ideális otthoni rendelői és intézményi használatra is.

 

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrap segítségével:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet